Tillbaka

EN ORGANISATION MED

KUNDEN I FOKUS

Vår organisation är under ständig utveckling och alltid med utgångspunkt i våra kunder. Tillsammans arbetar vi mot vår vision ”Med attraktiva hem för studenter skapar vi framtid” med uppdraget att erbjuda kåranslutna studenter i Stockholm ett trivsamt och prisvärt boende.

INGRID GYLLFORS

INGRID GYLLFORS VD

En höjdpunkt för mig är att vi tagit ytterligare steg i att utveckla vårt fastighetsbestånd samtidigt som vi får allt nöjdare kunder. Att bli korad till Årets klättrare för andra året i rad i branschens NKI-undersökning är riktigt stort. Det är så betydelsefullt att våra kunder är nöjda när hemmamiljön varit extra viktig för våra studenter under pandemin. Att vi fortsätter byggandet på Campus Lappis genom att vi påbörjat etapp två och att vi kunde flytta in i förädlingen på Kungshamra är också två höjdare. Jag vill också lyfta glädjen i att få arrangera löploppet Students Moving 4 Health, som bidragit till bättre hälsa för våra studenter.

MATHIAS LANTZ

MATHIAS LANTZ Förvaltningschef

Fantastiskt kul att vi fortsätter förbättra vårt NKI. Det är ett kvitto på att det arbete som görs dagligen från vår medarbetare skapar värde som våra hyresgäster uppskattar och efterfrågar. Ska jag nämna något specifikt vill jag verkligen lyfta fram vår digitala inflyttningssajt som vi lanserade under året. Syftet var att samla all relevant information på ett smart och nytänkande vis för att förbereda och underlätta inför inflyttning för våra blivande hyresgäster. Den var en absolut fullträff och ser man på statistiken så är det en produkt som uppskattas och utnyttjas flitigt. Jag tycker också det visar på att vi inte följer utvecklingen inom studentbostadsbranschen, vi leder utvecklingen.

MALIN SÖDERMAN

MALIN SÖDERMAN Teknik och projektchef

Jag ser flera höjdpunkter från året. På Campus Lappis har vi både påbörjat etapp 2 och haft inflyttning i våra punkthus i etapp 1. Det är kul att se att bostäderna är så populära! Intresset är även stort i Kungshamra där vi ju har omvandlat korridorer till lägenheter och därför känns det extra roligt att styrelsen fattat beslut om att vi ska fortsätta förädlingen, denna gång på gård 20. Ytterligare höjdpunkter är den lyckade installationen av solceller på Idun och vi nu har ett helt nytt system för driften av våra fastigheter. Vi tar hela tiden steg mot att bli mer digitaliserade och automatiserade.

JAN KARLSSON

JAN KARLSSON Ekonomichef med IT-ansvar

Under 2021 har ekonomiorganisation etablerats efter en längre tid med inhyrda konsulter. Trots den pågående pandemin med distansarbete har introduktion fungerat mycket bra. Distansarbete har medfört ett fokus på digitalisering och en förbättrad automatisering av ekonomiprocesser. Därutöver har den externa IT-driften som vi införde 2020 inneburit en mycket stabil och driftsäker miljö och jag tycker också att organisationen i sin helhet tagit till sig nya mer effektiva arbetssätt på ett bra sätt.

MONICA EKMAN

MONICA EKMAN HR-ansvarig

Jag vill lyfta alla våra fina medarbetare som trots pandemin verkligen kämpat på och lyckats göra en otrolig digital resa som inneburit exempelvis nya sätt att kommunicera på och nya metoder för att lagra information på ett effektivare sätt. Vi har tagit fram “nya arbetssätt” för att skapa möjlighet till ett flexiblare arbetsklimat, något som jag tror är viktigt för att vara en attraktiv arbetsgivare framgent. Under året har vi arbetat tillsammans med att lyfta vår värdekultur SAFE, Samarbete, Ansvar, Framåtanda, Engagemang med syftet att göra värdekulturen mer levande. Med en otrolig stolthet kan jag säga att vi verkligen har lyft oss och att vi dagligen relaterar till vår värdekultur, både när vi tar beslut och i sättet vi agerar mot varandra.

Vår organisation

organization structure